Lista želja

U listi želja nema proizvoda

Nema proizvoda u košarici

Robu, putem hrvatske verzije web trgovine, isporučujemo samo na području Europske Unije. Dostava robe u Republiku Hrvatsku je besplatna.

Kupac

Kupac je svaka fizička i pravna osoba koja izvrši narudžbu i plaćanje u web trgovini Dalia-made.com

Prodavatelj / Izvršitelj usluga

Prodavatelj/posrednik u trgovini i izvršitelj usluga je Pinkica kreative – obrt za usluge i trgovinu
Istarska ulica 39,  48260 Križevci, OIB: 57573924391

Elektronska komunikacija

Posjećivanjem i korištenjem Dalia – made web trgovine prihvaćate komunikaciju elektronskim putem. Time prihvaćate da svi sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji su vam dostavljeni elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku.
Ukoliko posjetitelj ili korisnik nema e-mail adresu ili unese netočnu ili zbog tehničkih razloga ne može primati e-mail prodavatelj nije dužan na drugi način pokušati obavijestiti korisnika o samoj narudžbi kao niti o eventualnim drugim detaljima vezanim uz narudžbu, dostavu, plaćanje, povrat sredstava, reklamaciju i slično.

Cijene

Sve cijene prikazane u web trgovini izražene su u hrvatskim kunama za krajnjeg kupca bez PDV-a, budući da Dalia-made nije u sustavu PDV-a. Izražene cijene su cijene bez troškova dostave, koja je besplatna za sve pakete unutar RH. Za narudžbe u zemlje izvan Hrvatske, cijena dostave obračunava se prema cjeniku. Izračun cijene osnovne usluge poštarine ne sadrži PDV jer su oslobođene plaćanja PDV-a.

Kupovina

Proizvodi se naručuju odabirom artikla iz ponude, registracijom i prolaskom kroz proces narudžbe. Kupac može naručiti proizvod kao neregistrirani korisnik. Proizvod se smatra naručenim kada kupac prođe cijeli postupak narudžbe.

Način plaćanja

Plaćanje naručenih proizvoda moguće je obaviti na sljedeće načine:

Virmanom/Internet bankarstvom
Pouzećem/gotovinom prilikom preuzimanja

Plaćanje virmanom/Internet bankarstvom
Odabirom opcije plaćanja virmanom (općom uplatnicom) ili internet i mobilnim bankarstvom prilikom narudžbe proizvoda, na svoju ćete e-mail adresu primiti podatke potrebne za izvršenje uplate u vidu ponude za plaćanje. Ponuda za plaćanje smatra se ugovorom na daljinu.
Ukoliko kupac nije primio podatke potrebne za izvršenje uplate, odnosno nije dobio obavijest da je ugovor sklopljen nakon završenog procesa naručivanja, sugerira se provjeriti:
– je li poruka u Junk/Spam/Otpad/Trash folderu ili
– je li sandučić ili inbox pun.
Proces isporuke (dostave) na navedenu adresu počinje kada evidentiramo uplatu u našem sustavu.

Plaćanje pouzećem/gotovinom prilikom preuzimanja
Opcija plaćanja prilikom preuzimanja omogućuje vam da račun podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu. Plaćanje pouzećem vrši se isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu.

Isporuka i troškovi

Naručene artikle šaljemo dostavnom službom, u pravilu 7 do 10 dana od dana narudžbe odnosno uplate, a najkasnije u roku 15 radnih dana od dana narudžbe odnosno uplate. Iznimno, uslijed rasprodanosti pojedinog artikla, nepredviđenih okolnosti, te eventualnog kašnjenja s isporukom sirovina za proizvodnju, moguće je da isporuka traje nešto dulje od navedenog roka o čemu će kupac biti pravovremeno obaviješten.

Troškove slanja i pakiranja snosi Dalia – made na području RH.

Prijenos vlasništva i obveze kupca

Prijenos vlasništva nad naručenom robom nastaje u trenutku predaje pošiljke dostavnoj službi. Pinkica kreative, obrt za usluge i trgovinu nije odgovoran u slučaju da niste unijeli adresu dostave ispravno, te iz tog razloga paket nije došao na odredište. Pinkica kreative, obrt za usluge i trgovinu nije odgovoran ukoliko niste dobili obavijest o promjeni statusa narudžbe/slanju pošiljke zbog postavki Vašeg e-mail servisa.
U slučaju da niste prisutni na adresi dostave, Vaša je odgovornost preuzeti paket u vremenskom razdoblju koje određuje dostavna služba.
Ukoliko Vam paket ne stigne u roku od 3 radna dana od primitka obavijesti da je pošiljka otpremljena Vaša je dužnost da kontaktirate dostavnu službu i provjerite prema broju pošiljke koji ste dobili u obavijesti o slanju pošiljke, gdje je pošiljka. Ukoliko ne preuzmete paket u određenom vremenskom periodu bez obzira na razloge ne preuzimanja (uključujući i nedobivanja obavijesti o prispijeću pošiljke u poštanski sandučić) i paket bude vraćen pošiljatelju, zadržavamo pravo da naplatimo troškove povrata paketa i troškove ponovnog slanja paketa na željenu adresu.
Ukoliko Kupac koji nije zaprimio robu ponovno naruči robu, prodavatelj zadržava pravo odbijanja daljnjeg procesuiranja narudžbe kao i pravo naplate dostavnih troškova od prethodnog slanja nepreuzete robe. Dužnost Kupca je da osigura informacije o dostavnoj adresi i eventualnim dodatnim detaljima vezano uz dostavu (na primjer radno vrijeme tvrtke kojoj se dostavlja roba, dodatni opisi dostavne adrese ukoliko odredište nije potpuno jasno iz adrese). U slučaju odsustva takvih informacija, Prodavatelj će organizirati dostavu robe na najbolji način, ali tada ne prihvaća bilo kakvu odgovornost vezano za rok isporuke i rizike dostave.
Kupac je dužan prilikom preuzimanja pošiljke provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio, odnosno tražiti izradu zapisnika o oštećenju ukoliko pošiljku preuzima u dostavnom uredu te odbiti preuzeti pošiljku. U tom slučaju se pošiljka vraća prodavatelju, a kupcu će biti poslana nova pošiljka.

Otkazivanje narudžbe

Narudžbu je moguće otkazati sve do trenutka njenog slanja. Nakon toga, kupac je obvezan preuzeti pošiljku. Za nepreuzete pošiljke prodavatelj zadržava pravo naplate troškova odlazne i povratne dostave.

Reklamacije i povrat robe

Sukladno čl. 10 Zakona o zaštiti potrošača, Pinkica kreative, obrt za usluge i trgovinu omogućuje svim kupcima da svoje prigovore uputi putem pošte na adresu Istarska ulica 39, 48260 Križevci, odnosno putem elektroničke pošte na adresu dalia@dalia-made.com , te će Pinkica kreative obavijestiti Kupca o zaprimljenom prigovoru. Na sve primjedbe i prigovore Prodavatelj će odgovoriti najkasnije u roku od 15 dana od dana zaprimljenog prigovora.

Privatnost podataka

U ime Pinkica kreative Web trgovine obvezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima te informiramo kupce o načinu njihova korištenja. Redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Pinkica kreative,  trgovine i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Potvrdom narudžbe Kupac potvrđuje da je pročitao Uvjete kupnje i korištenja stranica i da se s njima slaže.

Lista želja 0
Otvori listu želja Nastavi kupnju

DALIA-MADE koristi kolačiće

DALIA-MADE poštuje vašu privatnost. Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, poboljšanje korisničkog doživljaja, osiguravanje integracije s društvenim mrežama i prikaz (ciljanih) reklamnih sadržaja. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici, pristajete na korištenje kolačića. Što su to kolačići? Kako ih možete onemogućiti i što predstavljaju za Vaše korisničko iskustvo možete detaljnije proučiti u tekstu: Više o kolačićima