DANIJELA MARTINOVIĆ & DALIA KATAVIĆ – Open heart

#Neopisivo kreativna suradnja

Danijela Martinović i Dalia Katavić surađivale su na dvama projektima; tijekom turneje Neopisivo te za vrijeme snimanja natjecateljskog show programa „Zvijezde pjevaju“. Pjevačica je svoj styling začinila unikatnim nakitom koji je Dalia Katavić osmislila samo za nju.

Dvije kreativke nastavljaju uspješnu suradnju i dalje.

Evo, što nam sada spremaju!

Danijela Martinović – pjevačica izvan okvira

I ovoga puta, Danijela Martinović ponovo izlazi iz okvira pjevačice. Nakon uspjeha u spisateljskim vodama, koji je ostvarila slikovnicom za djecu Dama te knjigama Šalabahter života i Šalabahter života – Neopisivo, odlučila je krenuti korak dalje i ponuditi jedan novi proizvod. Kako sama priznaje, opčinjena je citatima odmalena, a u svojoj divnoj, ručno izrađenoj, baršunastoj kutiji, pripremila je 15 citata koje je objavila u Šalabahteru života. Njezini fanovi moći će uživati u Knjizi citata.

Na Dan žena Danijela Martinović priprema koncert za pamćenje za sve svoje ljubitelje, a posebno za žene. Nedavno je kreiran i njezin logotip – zanimljiv spoj inicijala (imena i prezimena pjevačice) i oblika otvorenog srca. Za svoju novu kolekciju nakita odabrala je najbolju majstoricu nakita. Dalia Katavić dobila je čast izraditi komplet od poludragog kamenja i plemenitog metala – narukvicu, naušnicu te prsten s novim Danijelinim logotipom.

Dalia Katavić – dizajnerica nakita izvan okvira

Kreativno-umjetnički duet D&D priprema vam mnogo iznenađenja i na ovom novom projektu. Uskoro  ćete plodove nove suradnje moći pogledati na Danijelinoj novoj web stranici. Nakit koji je pjevačica nosila tijekom showa „Zvijezde pjevaju“ nalazi se na uvodnom slideru na našoj naslovnici. Bacite pogled na poseban nakit s nesvakidašnjim motivima: gramofon, maslačak, barka

Danijela Martinović u pripremama je za svoj veliki samostalni koncert u KD Vatroslav Lisinski, koji će se ciljano održati na Dan žena. Dok Danijela priprema koncert, mi vam pripremamo jedno lijepo iznenađenje i novu proljetnu kolekciju nakita.

Do tada, ostavljamo vas u maloj neizvjesnosti.

Otvorite srce prema novim mogućnostima u životu, novim susretima i prema svemu što radite!